Eppo Scheeres

Eppo Scheeres

Rabo ClubSupport-stemcampagne

Ook in 2024 kun je als lid weer je stem uitbrengen tijdens de Rabo ClubSupport-stemcampagne. Leden van de Rabobank kunnen van 2/9 t/m 24/9 sept 2024, drie stemmen uitbrengen op een vereniging(en) die men, financieel, wil ondersteunen. Word lid van de RABO bank en stem op ons!!

Bedankt,

Het Bestuur

Read more...

Vakantie

Wij zijn vanaf 03 juli a.s. met zomerpauze. Vanaf woensdagavond 4 september a.s. bent u weer welkom in de Ogtent, zaal bij Annie. 

Mocht u vragen hebben dan gaarne via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u met ons over andere zaken willen communiceren dan gaarne via de: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen u allen een fijne vakantie toe.

Het Bestuur HKDGL

Read more...

ALV en lezing in Huis van Loo

Op dinsdag 26 maart a.s., aansluitend aan de ALV van de Historische Kring Duiven-Groessen-Loo, verzorgt Gerard Greven een lezing:
De geschiedenis van boerderij de Driegaarden.
In 1951 werd Gerard als vijfde generatie geboren op de Driegaarden. Met veel bewaard gebleven materiaal zal hij de 147-jarige geschiedenis van de Driegaarden boerderij uitleggen.
De lezing begint om 21:00 uur; iedereen is welkom, maar u dient zich vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0316-267381
De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd
Locatie Huis van Loo (voormalige kerk)
Aanvang ALV 19:30 uur (allen voor leden HKDGL)
Aanvang inloop 20:30 uur koffie/thee
Aanvang lezing 21:00 uur voor eenieder
Read more...

Wij gaan weer beginnen!

Vanaf woensdag 10 januari zijn we weer wekelijks vanaf 19:00 uur te vinden in de OGtent op de 1ste verdieping "bij Annie".
Een kleine, maar wel een héél actieve en gezellige groep leden werken op deze avonden aan het [digitaal] vastleggen van de geschiedenis van Duiven-Groessen-Loo.
Kom eens binnen lopen tijdens onze werkavonden; we vertellen je graag alles over onze vereniging en ons werk hiervoor.
Heb je een specifieke vraag, maak dan bij voorkeur een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan, voordat je komt, al het e.e.a. voor je uitzoeken.
Read more...

Rabo Clubsupport 2023

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de RABO ClubSupport 2023. Leden van de Rabobank kunnen van 4/9 t/m 26/9 sept 2023, drie stemmen uitbrengen op een vereniging(en) die men, financieel, wil ondersteunen. Wordt lid van de RABO bank en stem op ons!!

Bedankt,

Het Bestuur

Read more...

Gezocht bezorger Driepas in Zevenaar

Wij hebben als vereniging een 15x leden in Zevenaar. Voor de bezorging van de Driepas (3x per jaar)  zoeken wij een bezorger. Graag uw interesse doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt,

Het bestuur

Read more...

Nieuwe Driepas !!

De nieuwe DRIEPAS [jaargang 40, nr 2 – juli 2023] is weer bij onze leden op de deurmat gevallen. Een uitgave met interessante verhalen over o.a. St. Antonius Abt kerk Loo, Romeins Castellum in de Loowaard, 100 jarig jubileum van Willem Tell én Excelsior en nog vele andere verhalen.
Nieuwsgierig geworden?

Wordt dan lid van de Historische Kring Duiven-Groessen-Loo voor € 19,00 per jaar.

Eerdere uitgaven kunt u lezen op onze website https://www.hkdgl.nl/index.php/Driepas m.u.v. de uitgaven van de afgelopen drie jaar, deze zijn voorbehouden aan onze leden. 

Minder weergeven
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Agenda

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31